O a ituaiga suiga o le a ulufale ai aʻoaʻoga atamai i le aʻoga?

A'oa'oga atamai

O le tuʻufaʻatasia o aʻoaʻoga atamai ua avea ma mea e le mafai ona taofia, faia ai avanoa e le gata.O a suiga atamai ua e aoaoina?

Le "tasi lau" atamai laupapa fegalegaleaiulufale i le potuaoga, suia le aoaoga masani o lomiga tusi;le "tasi tioata"fale vitio uaealesiulufale i totonu o le potuaoga, ma o le otometi e iloagofie ai pepa e siaki i lalo o le tioata;le "tasi taaloga"leo kilikifesoasoani i tamaiti aoga e tali fesili ma le lototoa.. ….o le tula'i mai o le atamai fa'akomepiuta e fa'amalosia ai faiaoga e tu'uina atu i tamaiti ta'ito'atasi ni mataupu fa'alea'oa'oga fa'apitoa, e fa'atatau i le fa'aleleia atili o a'oa'oga ma taunu'uga a tamaiti.

Ae o le atamai faʻapitoa e aumaia ai foʻi luitau i aʻoaʻoga faʻaleaganuʻu, faʻapea foʻi ma mataupu e tatau ona gauai i ai.O le a le foliga o le ala o le atinaʻe i le lumanaʻi o aʻoaʻoga atamai?Faʻavae i luga o manaʻoga faʻapitoa o aʻoaʻoga taleni, suʻesuʻega faʻasaienisi ma pulega o aʻoaʻoga, faʻavae se faiga faʻatalanoaga i le va o manaʻoga faʻaleaʻoaʻoga ma le alamanuia atamai faʻapitoa, vave suia faʻafouga i lenei matata i oloa fou i le matata o tekinolosi faʻaaoaoga, ma tuʻuina atu atili ma sili atu le faʻaogaina. a'oa'oga atamai.atina'e o galuega tau a'oa'oga.

O le atamai faʻapitoa o loʻo ulufale atu i le matata o aʻoaʻoga e fausia ai se vaitau o aʻoaʻoga atamai.O puna'oa fa'aa'oa'oga maualuga e mafai ona motusia tuaoi o potua'oga, a'oga ma itulagi, tu'ufa'atasia, fetuutuuna'i ma tafe i le taimi ma avanoa, ma fa'aavanoaina a'oa'oga i so'o se taimi, so'o se mea.

E na o le tali atu ma le malosi i le suiga o aʻoaʻoga i le vaitau o le atamai faʻapitoa ma le tuʻufaʻatasia o le atamai faʻapitoa i aʻoaʻoga e mafai ai ona sili atu le faʻaleleia o le atinaʻeina o aʻoaʻoga.O le atinaʻeina o se tupulaga fou o faʻamatalaga tekonolosi e aumaia ai le atinaʻe fou i aʻoaʻoga, ma faʻaogaina mea faʻasaienisi ma tekinolosi faʻaonaponei e pei o le kiki leo atamai, fale vitio uaealesi, ma papamaa fefaʻatauaʻiga atamai e faʻaleleia ai le poto aʻoaʻoga a le tagata ma faʻalauteleina faʻamatalaga faʻaaoaoga.


Taimi meli: Iuni-10-2022

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou