O le a le fa'aaliga feso'ota'i pa'i?

china interactive panel

O le a le fa'aaliga feso'ota'i pa'i?

O lepa'i fegalegaleai fa'aaligae fa'aaogaina e fai ai fa'aaliga va'aia ma le fa'atonutonuina o fa'amatalaga i luga ole lau e ala i feso'ota'iga fa'aigoa fa'atekinolosi.E fa'aaogaina fo'i i a'oga ma pisinisi ina ua fa'ailoa muamua le masini fa'atino feso'ota'iga e fesoasoani ai i le au fa'asalalau e fa'asoa a latou lau komepiuta ma se potuaoga atoa po'o se potu fono.I aso nei o faʻaaliga fefaʻatauaʻiga e le gata o loʻo faʻaaogaina i aʻoga ma pisinisi fonotaga e faʻasoa faʻamatalaga ae faʻafaigofie ai foʻi se aafiaga sili atu ona faʻaalia mo le aofia atoa.

O a matou oloa e fausia i tekinolosi faʻaonaponei ma foliga fou e faʻatulagaina e faʻateleina ai au pisinisi.Fa'atupu fegalegaleaiga lelei a tagata fa'atau e ala i le filifili mai le tele o fa'aaliga feso'ota'i pa'i o lo'o avanoa ile Stream e fa'atele ai lau tupe mama.

E mafai ona e ausia se fofo pa'i uma-i-tasi e ala i foliga mataʻina o loʻo maua i totonu oa tatou oloa e taua tele mo i tatou.

O le fa'aaliga feso'ota'iga atamai a Qomo o le fa'atusa e fai ma sui o ata sili ona lelei i totonu o le vasega ma fa'amalieina mana'oga fa'apitoa o talosaga ta'itasi.

Fa'aali Pa'i

O se faʻaaliga faʻapipiʻi komepiuta o se masini faʻaoga foi, o se tagata faʻaoga e fegalegaleai ma le komepiuta e ala i le paʻi i ata poʻo upu i luga o le lau.Tele vaega i totonu o le mata'itu e pei o masini e iloa ai gaioiga pa'i ma le tele o isi mea.E faʻaaogaina lautele i le aʻoga, faʻalapotopotoga, ma le tele o isi nofoaga e naʻo le paʻi atu i le lau matou te tuʻuina atu faʻaoga i le masini, ma e tusa ai ma lea mea matou te maua ai le gaioiga.

Fa'amanuiaga o le fa'aogaina o le Touch Interactive Screen Display:

Fa'ateleina le gaosiga aua ua faigofie nei le tu'uina atu o mea i masini.

O fa'aaliga feso'ota'i e fesoasoani ia te oe e fa'asaoina avanoa aua e fetaui lelei i nisi taimi i luga o le puipui.

Tele feso'ota'iga mata pa'i e mafai ai ona e faia lau galuega vave lea e tau atu i le fa'aleleia lelei.

mata fegalegaleaiei ai se meafaigaluega mamana e aapa atu ma faʻafesoʻotaʻi ma tagata faʻatau.

Fa'asao taimi ma tau.

Full HD ata lelei e o'o lava i tagata mamao mai le lau e iai fo'i le va'aiga.


Taimi meli: Mati-17-2022

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou