Faʻafeiloaʻi e asiasi Qomo i le Infocomm o loʻo sau i Amerika

QOMO Infocomm Valaaulia

Auai ma Qomo i le faletaalo #2761 i Infocomm, Las Vegas!

Qomo, ose kamupani gaosi oloafeso'ota'iga tekonolosio le a auai i le mea o loʻo lumanaʻi InfoComm mai Iuni 14th i le 16th,2023.O le mea na tupu, lea o loʻo faia i Las Vegas, o le faʻaaliga sili ona tele faʻapolofesa faʻasalalauga faʻasalalauga i Amerika i Matu, e tosina mai ai le faitau afe o faʻaaliga ma tagata auai mai le salafa o le lalolagi.

Qomo o le a faʻaalia lana laina fou oifa'aaliga fegalegaleai, mea pueata pepa, mafaiga fa'alauiloa uaealesii le mea na tupu.O nei oloa ua mamanuina e faʻaleleia ai le galulue faʻatasi ma le faʻaogaina i potuaoga, potu fono, ma potu aʻoaʻoga.

O se tasi o oloa o le a faʻaalia e Qomo o lana mea pueata pepa QD3900.O le QD3900 o se mea pu'eata maualuga e mafai ona pu'eina ata ma vitio i le fa'amalamalamaga maualuga.O lo'o iai fo'i se galuega fa'aloma mamana e mafai ai e tagata fa'aoga ona taula'i i fa'amatalaga patino o le pepa po'o se mea o lo'o latou fa'aalia.

O le isi oloa o le a faʻaalia e Qomo o ana panels fou 4K interactive lea o se laina o laupapa papaʻe fesoʻotaʻi e mafai ai e tagata faʻaoga ona faʻamaonia, tusi, ma tusi i luga o le laupapa e faʻaaoga ai se peni faʻapitoa.E sau foʻi laupapa ma polokalame e mafai ai e tagata faʻaoga ona faʻasaoina ma faʻasoa a latou galuega i isi.

O le a fa'aalia fo'i e Qomo ana faiga fa'alauiloa uaealesi, lea e mafai ai e tagata fa'aoga ona fa'afeso'ota'i fa'akomepiuta a latou masini i fa'aaliga po'o masini ata.O nei faiga e lelei atoatoa mo potuaoga, potu fono, ma potu aʻoaʻoga, aua latou te faʻaumatia le manaʻoga mo uaea ma uaea.

I le faaopoopo atu i le faʻaalia o ana oloa, o le a talimalo foi Qomo i se faasologa o aʻoaʻoga i le mea na tupu.O nei vasega o le a aofia ai mataupu e pei o fesoʻotaʻiga tekonolosi i totonu o potu aʻoga, faiga faʻaalia uaealesi, ma le lumanaʻi o tekinolosi faʻalogo.

O le auai o Qomo i le InfoComm event o se avanoa sili lea mo tagata auai e aʻoaʻo atili ai e uiga i tekinolosi fesoʻotaʻiga lata mai ma pe faʻapefea ona latou faʻaleleia le galulue faʻatasi ma le faʻaogaina i tulaga eseese.


Taimi meli: Me-25-2023

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou