Qomo QIT600F3 touch screen o le a sau ia Iuni

QIT600F3 ata laina

Ose tala fiafia e fa'asoa ma a matou tagata fa'atau uma o le QIT600F3 touch screen o le a vave ona sau i fafo.Fa'atatau e o'o mai i le fa'ai'uga o Iuni, 2021.

 

Le tele o tulaga lelei oQIT600F2 peni tusi laupapao le a fa'asaoina.Mo se faʻataʻitaʻiga, o le tele o le lcd screen ma le tele o vaega o le vaʻaiga o masini.O le fetuutuuna'iga laititi o le vaaiga o loʻo i luga foi o le faʻamoemoe e faia le tele o le faʻaogaina o le masini i soʻo se siosiomaga fefaʻatauaʻiga.

Fa'atusatusa i le QIT600F2, o le fa'ailoga o le QIT600F3 o lenei fa'ata'ita'iga o lo'o fa'aaogaina tekinolosi fa'amalosi ma fa'atusa lagolago ma peni pa'i.QIT600F3 o se 10-point capacitivemata pa'ima le pa'i ma'ale'ale ma le tali saogalemu.E mafai ai e lenei mea ona maua ni fa'amanuiaga maualuga pe a fai se fa'aaliga i totonu o le hall po'o le potuaoga ma mana'omia ni tagata 'ese'ese e 'auai i se taimi fegalegaleai.E mafai e tagata auai ona tusi i le taimi e tasi (10 togi tusitusi) e faʻaalia ai o latou manatu.

E le gata i lea, o le QIT600F3 faʻataʻitaʻiga e sau i fafo ma le peni passive e le manaʻomia ni maa ma maua soʻo se totogi, e mafai e le peni ona tusi saʻo i le lau.O le 8192-level pressure sensitivity e aumaia ai se poto masani tusitusi ma se ausiaina o tomai vali eseese, tatala le vaitau omafolafolatusitusi.O le a fa'aopoopoina ai fo'i se fata peni i autafa e taofi ai le peni.O lena mea o le a faigofie ai ona teu le peni e aunoa ma se gau.

Se'i vagana mea taua i luga, QIT600F3 e iai foʻi isi faʻaleleia.Qomo fa'aleleia fa'ata'ita'iga ina ia fa'amalieina le talosaga a le maketi ma fa'asoa a tatou a'afiaga e ausia ai le lelei o a'oa'oga.

Ma o le mea lena o loʻo faʻamoemoeina e Qomo ODM.E le afaina le mamanu ma gaosia a tatou oloa ae ia fuafua foi e tusa ai ma talosaga maketi.O vaitau ta'itasi o le a maua ai a matou oloa fou ma o le a logoina le matou tagata fa'atau e va'ai pe mafai ona fai se fesoasoani mo a latou pisinisi.

Mo nisi faʻamatalaga e uiga i le 21.5 inch QIT600F3 touch writing tablet, faamolemole aua le faatuai e faʻafesoʻotaʻi a matou faʻatau iodm@qomo.comma whatsapp 0086 18259280118.


Taimi meli: Me-12-2021

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou