Na fa'atautaia e Qomo se a'oa'oga i le fa'aogaina o le kiliki i le Central Primary School

Qomo aoaogaQomo, o se taʻutaʻua taʻutaʻua o fesoʻotaʻiga tekonolosi, talu ai nei na faʻatautaia se aʻoaʻoga i luga o lona faiga tali a le potuaogai Mawei Central Primary School.O le a’oa’oga na auai ai faiaoga mai a’oga eseese i totonu o le itulagi o lo’o naunau e a’oa’oina atili fa’amanuiaga o le fa’aogaina o le potuaoga e tali atu ai i totonu o latou potu a’oga.

I le taimi o toleniga, na faʻafeiloaʻi ai faiaoga ile Qomo'sfaiga tali,lea ua mamanuina e faʻaleleia ai le faʻaogaina ma le auai o tamaiti aoga i totonu o potuaoga.O le faiga e mafai ai e faiaoga ona faia ni lesona fegalegaleai e mafai e tamaiti aʻoga ona fegalegaleai ma le faʻaaogaina o masini tali faʻapitoa.

Na aʻoaʻoina e faiaoga le auala e fai ai suʻega, palota, ma isi gaioiga faʻafesoʻotaʻi e faʻaaoga ai le polokalama faakomepiuta.Na latou aʻoaʻoina foʻi le faʻaogaina o masini tali e puʻe ai tali a tamaiti aoga ma faʻaalia taunuuga i le taimi moni.

O le a'oa'oga na faia i le Mawei Central Primary School, lea na fa'aogaina le Qomo's classroom response system mo ni nai masina.Na fa'asoa e faiaoga o le a'oga o latou aafiaga i le faiga ma le auala na fesoasoani ai ia i latou e fa'aauai a latou tamaiti aoga ma fa'aleleia taunu'uga o a'oa'oga.

Na maofa faiaoga na auai i le aoaoga i le gafatia o le faiga ma le faigofie ona faaaoga.Sa latou fiafia fo'i e uiga i fa'amanuiaga e mafai ona maua mai le fa'aogaina o se faiga e tali atu ai i potu a'oga i totonu o latou potu a'oga.

I le aotelega, sa matua manuia le aoaoga, ma o faiaoga na auai na tuua le lagona malosi ma sauni e faaaoga le Qomo's.mamao o potuaogae fa'aleleia atili ai a'oa'oga a latou tamaiti a'oga.

 


Taimi meli: Me-31-2023

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou