Fa'aaliga o Aso malolo o le Qingming Festival a Saina.

Fa'amanatuga Qingming Saina

Le tagata fa'atau pele, fa'afetai mo lau lagolago mo Qomo.Fa'amolemole maitau o le a matou i ai i le Chinese Qingming Festival mai le 3rd, Aperila i le aso 5th, Aperila, 2022.

E ui o le a tatou maua le taimi o aso malolo, faʻafeiloaʻi soʻo se avanoa e sii mai ai le popolegafaiga tali, mea pueata pepa, mata pa'i fegalegaleaima faapena atu ai lava.Fa'amolemole fa'afeso'ota'i imeli:odm@qomo.comma whatsapp:0086 18259280118 pe a e manaʻomia la matou fesoasoani.

Matou te tali atu ia te oe i le taimi muamua e popole ai i lau talosaga.

 

O le a le Chinese Qingming Festival

O le Qingming poʻo le Ching Ming Festival o se faʻamanatuga masani a Saina e faʻamanatuina i le aso muamua o le masina lona lima o le la.O le Qingming Festival na amata i le silia ma le 2,500 tausaga talu ai i le taimi o le Zhou Dynasty.E ofo atu e Emeperoa taulaga e faamamaluina ai o latou tuaa e sui ai le tamaoaiga, filemu ma seleselega lelei mo le atunuu.I le 732, na taʻua ai e le Emeperoa Xuanzong o le Tang Dynasty le faʻaaloalo e tatau ona totogi i tuugamau o tuaa.I le aluga o taimi, na tupu aʻe lenei mea i se tu masani o le saluina o tuugamau.

 

FA'AMATALAGA FA'AVAE i le Fa'amanatuga Qingming a Saina

 

O le gaioiga sili ona lauiloa o le Qingming Festival o le saluina o tuugamau, pe a faʻaaloalogia e tagata o le aiga o latou tuaa e ala i le asiasi atu i o latou tuugamau ma ofoina atu meaai, lauti, uaina ma mea manogi.O se tu masani le saluina o le tuugamau, aveese uma vao ma faaopoopo i ai le eleele fou.O nisi e tuu foi lala willow i luga o le tuugamau e puipuia ai le tuaa mai agaga leaga.

E masani foi le ofuina o lala willow ma tuu i luga o faitotoa ma faitotoa i luma e taofia ai agaga leaga.

O le lele o kite ose gaioiga masani e fiafia i ai tagata uma, pe i le ao poʻo le afiafi.I le afiafi, e nonoa moli i le pito o kite.

O polo araisa lanu meamata suamalie o se tasi lea o mea'ai masani e 'ai i le taimi o le Qingming Festival.O isi mea'ai e aofia ai le paluga fuga o peach, keke masi'i (e ta'ua o le sazi po'o le hanju), sisi Qingming ma fuamoa.

 

 


Taimi meli: Apr-01-2022

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou