Aso malolo a Saina i le Mid-Autumn Festival

I le 2021, o le Mid-Autumn Festival o le a pa'ū i le aso 21 o Setema (Aso Lua).I le 2021, o le a fiafia tagata Saina i le 3 aso malolo mai ia Setema 19 i le 21st.
Mid-Autumn Festival e taʻua foi Mooncake Festival poʻo Moon Festival.
O le Mid-Autumn Festival e faia i le aso 15 o le masina lona valu o le kalena Saina, lea o Setema po o le amataga o Oketopa i le kalena Gregorian.
Vaitau Fa'akalena Fa'aleaganu'u
E tusa ai ma le kalena masina a Saina (ma le kalena la masani), o le masina lona 8 o le masina lona lua lea o le tautoulu.Ona o vaitau e fa taitasi e tolu (pe tusa ma le 30-aso) masina i kalena masani, o le aso 15 o le masina 8 o le "ogatotonu o le autumn".

Aisea e faamanatu ai le Mid-Autumn Festival

Mo le masina atoa
I le aso 15 o le kalena o le masina, o masina taʻitasi, o le masina e sili ona lapotopoto ma sili ona susulu, e faʻaalia ai le faʻatasi ma le toe faʻatasi i le aganuu a Saina.E potopoto aiga e fa'aalia lo latou alofa fa'aleaiga e ala i le 'ai fa'atasi, fa'afetai i le masina, 'ai keke masina, ma isi. O le masina o le seleselega e talitonu masani e sili ona susulu o le tausaga.
Mo Fa'amanatuga o le Seleselega
O le masina 8 aso 15, o le taimi masani lea e tatau ona matua ma selesele ai le araisa.O lea e faamanatu ai e tagata le seleselega ma tapuaʻi i o latou atua e faaalia ai lo latou lotofaafetai.

2021 Aso Tausamiga Mid-Autumn i Isi Atunu'u Asia
O le Mid-Autumn Festival o loʻo faʻamanatuina lautele i le tele o isi atunuʻu Asia e ese mai Saina, aemaise lava i latou e toʻatele tagatanuu e tupuga mai Saina, e pei o Iapani, Vietnam, Sigapoa, Malaysia, Filipaina, ma Korea i Saute.
O le aso tausamiga i nei atunuu e tutusa ma Saina (Setema 21 i le 2021), vagana ai i Korea i Saute.

Fa'afefea e Saina le Fa'amanatuga o le Mid-Autumn Festival
I le avea ai ma tausamiga lona lua sili ona taua i Saina, o le Mooncake Festival e faamanatuina i le tele o auala masani.O nisi nei o fa'amanatuga fa'aleaganu'u lauiloa.
Fiafia i Fa'atasiga a Aiga
O le lapotopoto o le masina e fai ma sui o le toe faatasia o le aiga i mafaufau Saina.
O le a fai taumafataga faatasi a aiga i le afiafi o le Mooncake Festival.
O aso malolo lautele (e masani lava 3 aso) e masani lava mo tagata Saina o loʻo galulue i nofoaga eseese ina ia lava le taimi e toe faʻatasi ai.O i latou e nonofo mamao ese mai le fale o matua e masani ona faatasitasi ma uo.
'A'ai keke masina
Mooncakes o mea'ai sili ona fa'atusa mo le Mooncake Festival, ona o latou foliga lapotopoto ma suamalie suamalie.E masani ona faapotopoto tagata o le aiga ma tipi se keke masina ma faasoa lona suamalie.
I aso nei, o keke masina e faia i foliga eseese (li'o, sikuea, fatu-fa'atusa, fa'atusa manu ...) ma i ni mea'ai eseese, lea e sili atu ai le matagofie ma le fiafia mo le tele o tagata fa'atau.I nisi fa'atauga, e mafai ona fa'aalia keke masina tetele e faatosina mai ai tagata fa'atau.
Fa'afetaia le Masina
O le masina atoa o le faailoga lea o mafutaga faaleaiga i le aganuu a Saina.Fai mai, lagona, "o le masina i le po o le Mid-Autumn Festival e sili ona susulu ma sili ona matagofie".
E masani ona seti e tagata Saina se laulau i fafo o o latou fale ma nonofo faatasi e faamemelo i le masina atoa a o fiafia i keke masina suamalie.E masani ona taʻu e matua e iai tamaiti laiti le tala o Changʻe Flying to the Moon.O se ta'aloga, e taumafai tamaiti i le mea sili latou te mafaia e su'e foliga o Chang'e i luga o le masina.
Faitau atili ile 3 Tala e uiga ile Mid-Autumn Festival.
E tele solo a Saina e viia ai le matagofie o le masina ma faʻaalia ai le moomoo o tagata mo a latou uo ma aiga i le Mid-Autumn.
Tapuai i le Masina
E tusa ai ma le talatuu o le Mid-Autumn Festival, o se teine ​​fai faiva e igoa ia Chang'e e nofo i luga o le masina ma se lapiti aulelei.I le po o le Moon Festival, na seti ai e tagata se laulau i lalo o le masina ma keke masina, meaai mama, fualaau aina, ma se pea moligao o tutu i luga.E talitonu nisi e ala i le tapuaʻi i le masina, e mafai ai e Changʻe (le atua fafine o le masina) ona faataunuu o latou manaʻoga.
Faia o Lanterni Felanulanuai
O le mea lea e fiafia i ai tamaiti.O moli o le Mid-Autumn e tele foliga ma e mafai ona pei o manu, laau, poʻo fugalaau.O moli o loʻo tautau i luga o laʻau poʻo luga o fale, e faia ai vaaiga matagofie i le po.
O nisi tagata Saina latou te tusia ni moomooga lelei i luga o moli mo le soifua maloloina, seleselega, faaipoipoga, alofa, aʻoaʻoga, ma isi. miti ua taunuu.

O le a maua se malologa puupuu a Qomo mai le faaiuga o le vaiaso nei seia oo i le aso 21, Setema, ma o le a toe tulai mai i le ofisa i le aso 22, Setema.Mo so'o se fesili po'o se talosaga, fa'amolemole fa'afeso'ota'i le whatsapp: 0086 18259280118

Saina Mid-Autumn-Festival


Taimi meli: Sep-17-2021

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou