E oʻo atu i le 2025, o le tau o le maketi aʻoaʻoga atamai o le a vave ona tupu

A'oa'oga atamai

Ole "Smart Education Market Report" e faʻatatau i avanoa ma tulaga o maketi o loʻo i ai nei, ma tuʻuina atu faʻamatalaga ma faʻamatalaga i luga o vaega tutusa maketi o loʻo aʻafia i le maketi o aʻoaʻoga atamai i le lalolagi i le vaitau o le 2020-2025.O le lipoti o loʻo tuʻuina atu ai se iloiloga auʻiliʻili o le faʻaogaina o maketi autu ma tuʻuina atu faʻamatalaga auiliili e uiga i le fausaga o le aʻoga atamai.O lenei suʻesuʻega maketi o loʻo i ai faʻamatalaga faʻapitoa e uiga i le faʻatupulaia o le faʻatupulaia o le maketi o aʻoaʻoga atamai i le lalolagi i le vaitaimi o faʻataʻitaʻiga.

O le auiliiliga o lea'oa'oga atamaio loʻo aoteleina e le maketi ia taʻiala galue o lenei fanua ma lona faʻatupulaia o le faʻasologa i le vaitau o faʻataʻitaʻiga 2020-2025.O lo'o fa'amamafaina e le lipoti le fa'atupuina o le fa'atupulaia ma avanoa fa'asili e taua tele i le fa'aleleia atili o tupe maua a alamanuia tu'usa'o.E le gata i lea, e tele auala ua faʻaaogaina e faʻafetaui ai luitau ma lamatiaga i lenei pisinisi.
A maeʻa nisi suʻesuʻega, o le lipoti o le poto faʻapisinisi e tuʻufaʻatasia suʻesuʻega a le atunuʻu i itulagi tetele e suʻesuʻe ai ala tuputupu aʻe i tausaga a sau.E su'esu'e ai fo'i le fa'atauvaga i fa'alapotopotoga mata'ina, tagata fou o lo'o ulufale mai ma fa'atauva fou.E le gata i lea, o le suʻesuʻega o loʻo mataʻituina foʻi faʻamatalaga lata mai e fesoʻotaʻi vavalalata ma faʻamaʻi tuusaʻo ma umi taimi o le faʻamaʻi Covid-19 i luga o le maketi, ma faʻatulagaina ni taʻiala e faʻamautinoa ai le malosi o tupe maua i tausaga mulimuli ane.
E ala i le fa'atumauina o tagata tala'i tetele uma ma a latou 'au'aunaga i se nofoaga e tasi, matou te fa'afaigofie au lipoti o su'esu'ega maketi ma fa'atauga au'aunaga e ala i se fa'avae tu'ufa'atasi.
O le lipoti o suʻesuʻega i luga o le maketi o meataalo linear e maua ai faʻamatalaga lelei o faʻamaufaʻailoga autu e pei o le tuputupu aʻe, tupe maua, gaosiga, faʻaaogaina ma le gaosiga, faʻapea foʻi ma le siosiomaga faʻafanua ma le faʻatauvaʻa.
Ole lipoti ole su'esu'ega ole maketi ole tausaga ole fa'amaonia o lo'o taula'i ile aga autu, mea taua e fa'aolaina ai le atina'eina ole alamanuia ma mea e fa'alavelave ai le atina'eina ole alamanuia.E le gata i lea, e ala i le taʻua ..., o loʻo i ai faʻamatalaga saʻo e fesoʻotaʻi ma le faʻataʻitaʻiga o le tuputupu aʻe o le fanua i le lumanaʻi.
Ole su'esu'ega fou ole maketi ile fale ole la e maua ai se au'ili'iliga atoatoa o fa'amatalaga na aoina i nai tausaga ua tuana'i, ma le fa'amoemoe e va'ai fa'amatalaga mo nai tausaga o lumana'i.Fa'aali fa'amatalaga fa'akalafi e... fesoasoani e ausia lenei mea.
Ole su'esu'ega ole maketi ole nofoaga autu o fa'amatalaga lata mai e maua ai se su'esu'ega atoatoa o fa'amatalaga na aoina i nai tausaga ua tuana'i, ma le fa'amoemoe e va'ai fa'amatalaga i nai tausaga o lumana'i.O faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga o faʻamatalaga i le kalafi e faʻafaigofie ai lenei gaioiga.


Taimi meli: Me-12-2021

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou